اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
بررسی استفاده از EFS

موارد امنیتی EFS

یکی از موارد مهم امنیتی که باعث ارتقای امنیت اطلاعاتEncrypt شده می گردد مختص
به عدم امکان مشاهده فایل هایEncrypt شده توسط هکرها و افراد نفوذگر می باشد، همان
طور که گفته شده فقط کاربری که دیتا را رمزگذاری کرده است می تواند دیتا خودش را
مشاهده نمایید، در این حالت ممکن است یک فرد نفوذگر بتواند پسورد یک کاربر راReset
نمایید و با استفاده از نام کاربری وی وارد ویندوز گردد.
گردد، مثلاً به وسیله Reset در چنین شرایطی که پسورد یک کاربر بنا به هر دلیلی
:Computer Manager و با استفاده از کنسول Administrator
نمودن آن Reset و یا یک هکر اقدام به شکستن پسورد کاربر و
Encrypt نمایید، در هر دو حالت فوق فایل هایی که به صورت
شده بر روی کامپیوتر مربوط به کاربر مورد نظر هستند به هیچ وجه
امکان مشاهده را نخواهند داشت.
تنها را مشاهده مجدد فایل های رمزگذاری شده استفاده از همان پسورد قبلی کاربری می باشد
کرده اید، در این شرایط باید گفت اگر کاربر Reset Password وی را Account که
نمودن پسورد خود شده است، و یا Reset پسورد خود را فراموش کرده است و مجبور به
کرده Reset سازمان به خاطر ترک نمودن کاربر از سازمان پسورد وی را Administrator
باشد.
شده مختص به کاربر Encrypt در تمامی موارد فوق می بایست برای همیشه با فایل های
مورد نظر خداحافظی نمایید!!!
یک کاربر را از لیست Administrator ولی ممکن است شما بعنوان
شده توسط Encrypt پاک نمایید، قبل از آنکه از وجود فایل های Local Users & Group
آن را Account کاربر فوق اطلاع داشته باشید، در این حالت اگر باز هم کاربری را که
کرده اید به همان نام قبلی و با همان پسورد قبلی عیناً بسازید باز هم مشکل عدم Delete
شده آن کاربر به قوت خود باقی خواهد Encrypt مشاهده و امکان دسترسی به فایل های
ماند.
بر می گردد، بنابراین می بایست User Account هر SID بودن Unique دلیل این امر به
شده ایی بر روی کامپیوتر دارید به تمامی این شرایط و Encrypt در صورتی که فایل های
موارد امنیتی مختص به آن توجه داشته باشید، در زمان پاک کردن یک کاربر از دیتابیس
مواجه خواهید گشت. User هر SID بودن unique نیز با پیغامی مبنی بر (SAM)
شدن یک کاربر مشخصات مختص Delete در این پیغام به شما گفته می شود که در صورت
آن نیز پاک می شود و دیگر دسترسی به منابع کامپیوتر حتی در صورت ایجاد به SID به
همان نام قبلی میسر نخواهد بود:
شده بر روی کامپیوتر می بایست بسیار Encrypt بنابراین در صورت دارا بودن دیتا به صورت
نگردند، در این شرایط Reset Password و یا Delete کاربران Account توجه نمایید که
Windows نگه داری از سیستم عامل نیز بسیار مهم است چرا که کاربران بر روی
تعریف شده اند و باید مواظب خرابی این ویندوز نیز باشید!!!

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب نگاران پارسه

پشتیبانی آنلاین!